Višković automobili

O nama

Tvrtka Višković automobili d.o.o. počela je s radom 2018. godine. Sjedište tvrtke i prodajni salon nalaze se u Puli. Tvrtka je specijalizirana za trgovinu rabljenim osobnim vozilima na tržištu Europske unije. Uglavnom se radi o vozilima s područja Belgije i Njemačke, ali i s područja Nizozemske, Luksemburga i Francuske.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mjestu. Kako bismo to ostvarili nabavljamo vozila provjerene kvalitete i poznate povijesti. Naša vozila prodaju se s garancijom u trajanju 6, 12 ili 24 mjeseca bez ograničenja prijeđenih kilometara u suradnji s našim partnerom CarGarantie.

Neke od usluga koje nudimo su narudžba vozila, komisiona prodaja, zamjena ili otkup vozila i financiranje.

Ukoliko nemamo na stanju vozilo koje tražite, moguće je napraviti narudžbu. Nabaviti ćemo vozilo prema Vašim željama i zahtjevima, a prije toga Vas informirati o cijeni do registracije u Hrvatskoj.

Komisiona prodaja dobar je odabir ako prodajete Vaše vozilo i želite postići bolju cijenu. Vaše vozilo pripremit ćemo za prodaju, smjestiti u prodajni salon i oglasiti na internet oglasnicima.

Vaše vozilo možete zamijeniti za neko od naših vozila bez obzira radi li se o skupljem ili jeftinijem vozilu. Ukoliko niste zainteresirani za neko od naših vozila, ali želite prodati Vaše vozilo, možemo dogovoriti otkup vozila.

Financiranje kupovine naših vozila moguće je financijskim leasingom. Također, preko nas možete prodati svoje vozilo preko leasinga ukoliko Vaš kupac nema gotovinu.


Višković automobili

Višković automobili d.o.o.

Rovinjska ulica 18

52100 Pula

OIB: 69122938361

PDV ID: HR69122938361

Hrvatska poštanska banka d.d.

IBAN: HR16 2390 0011 1010 3698 0

SWIFT: HPBZHR2X

 

Upisan na Trgovačkom sudu u Pazinu (MBS 130081804)

Temeljni kapital: 2.654,64 € (20.000 kn) uplaćen u cijelosti

Osnivači/članovi društva:

Alen Višković – osnivač  član d.o.o.

Osobe ovlaštene za zastupanje:

Deni Višković – direktor – zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Alen Višković  – zastupa društvo pojedinačno i samostalno